,
Mensen kunnen dankbaarheid voelen en vrede ervaren als ze hun visie verleggen.

(Lichtwereld)

Je levensdoel

Inge: Het Totale Zelf wordt ook je Hogere Zelf genoemd of je Hogere Ziel, je Bron. Het begint het QM-hypnose deel steeds met het beschrijven van een ervaring die betrekking heeft op je huidig leven. Vaak heeft het te maken met je levensdoel. Dit is een qm-sessie van mijzelf met ‘QM’ als de vragensteller.”

Inge: “Ik voel me heel licht, heel veel wit. Het is alsof ik zweef en ik zie onder mij hele mooie natuur met veel glooiingen. Ik kijk en geniet van de schoonheid en ik voel zoveel liefde. Ik voel stilte en liefde voor de natuur. Ik voel liefde voor wat ik zie.”

QM: Kan je meer omschrijven van wat je allemaal ziet?

Het is alsof ik er echt boven zweef. Het is het gevoel van zweven en dat ik naar beneden kijk. Ik ben een substantie. Het is alsof je op een berg staat en naar beneden kijkt; de wolken ziet en dat je dan zo gegrepen wordt door de schoonheid van wat je ziet. Alleen sta ik nu niet op een berg maar ik ben in de lucht. Ik heb geen lichaam.

QM: ben je helemaal alleen?

Ja, ik Ben. Het is niet een vorm; het is zonder einde. Ik ben een hele fijne substantie die liefde voelt.

QM: is daar ook intelligentie aanwezig?

Nee, ik Ben. Ik ben de stilte, ik ben wat ik voel.

QM: Kan je verder nog omschrijven waarom je hierheen gebracht bent?

Ik ga nu naar een gebied en kom boven een gebied dat een slagveld is. Dat zie ik onder mij.

QM: Je bent doorgegaan naar een ander gebied?

Ze zijn aan het vechten, nog echt met de hand en man tegen man.

QM: Zie je vechtende mannen?

Het is een strijd, een slagveld, een strijdtoneel.

QM: En jij observeert dat toneel?

Ik zie het en ik begrijp het niet dat ‘ze’ het niet zien. Ik begrijp het niet waarom ze zich zo druk maken want het is toch allemaal mooi, schoon, de schoonheid. Ik snap het niet. Waarom doen de mensen dit?

QM: Wat ben jij?

Ik ben nog steeds daar boven degene die het ziet, die het waarneemt. Ik ben nog steeds de substantie die het niet begrijpt dat mensen zich zo kunnen verliezen want wat is nou belangrijk? Het is toch niet belangrijk om voor zulke dingen te vechten terwijl er zoveel schoonheid is? Waarom genieten ze niet van de schoonheid. Dat begrijp ik niet. Waarom laten ze zich zo gaan door die haat?

QM: Heb je daar ook een gevoel bij?

Ja, dat ik het niet begrijp. Zien ze dat dan niet, het is het toch niet waard?

QM: En je wil heel graag dat ze het zien?

Ik wil niks, ik begrijp het alleen niet omdat ik wel die schoonheid zie. Waarom moet je je druk maken? Ik voel me heerlijk, ik voel me dankbaar en ik geniet. Maar wat ik zie, is dat de mensen elkaar kapot maken, helemaal kapot slaan. Dat hoeft toch niet? Dat hoeft helemaal niet.

QM: Is er iets wat je daar kunt doen als substantie behalve waarnemen?

Nee, ik snap het niet. Ik kan waarnemen, maar ik snap het niet. Er komt wel een diepe wens, een wens dat de mensen ook zouden zien wat ik nu zie. Een wens dat de mensen ook de schoonheid zien. Dat niks moet, niks hoeft, dat je alleen hoeft te genieten. Die wens is er. Waarom kunnen de mensen niet net zo dankbaar zijn? Dat kunnen ze toch zijn als je je richt op alle schoonheid van de natuur? Dan gaan ze elkaar niet meer de hersens inslaan als ze dat zien. Het is je visie richten op iets anders. Waarom doen de mensen dat niet?

QM: Is er ook een manier om deze mensen te bereiken zodat ze dat ook kunnen gaan doen?

Ja, dan moet ik weg van deze plek. Dan moet ik me maar ook tussen die mensen begeven om het ze te laten zien, te laten voelen, erop te wijzen dat er zoveel moois is op aarde.

QM: Is het goed voor je dat we weggaan van deze plek en dat we deze plek nu achterlaten?

Ja hoor

Inge: de diepe wens is in vervulling gegaan. Het heeft geleid tot de website die je nu geopend hebt.

Een-zijn. Als je bent, gewoon Zijn, ben je één.
Want jouw Zijn, is één, één met al wat Is.
Zo gemakkelijk is Zijn, want Zijn, is er al.
Gewoon Zijn. Zie ‘Je Hogere Zelf’

Deel deze pagina