,
Inge, jij staat sterk in verbinding met je Hogere Ziel waardoor je een ander gemakkelijk kan meetrekken naar die verbinding. Daardoor kan ik in aanwezigheid van jou makkelijker doorkomen.

(Lichtwereld)

Inge Loing

workshops channelen, healen

individuele sessies QM-hypnose

Inge: Mijn wens is je te begeleiden in het channelen van je gids of Hoger Zelf, zodat je zelf ervaart hoe krachtig die stroom is: altijd vol liefde en wijsheid en nooit veroordelend. Je bent dan niet meer afhankelijk van een ander die jouw boodschappen doorgeeft.

Iedereen kan channelen en naarmate je je blokkades opruimt zal het steeds makkelijker worden om de stem van je innerlijke wijsheid te herkennen. Dit is een proces van bewustwording en geen kortstondig iets. 

Via de workshops channelen/healen kan het proces versneld worden of via een QM-hypnose sessie

Luister naar je gevoel en wanneer je je aangetrokken voelt tot de site, de workshops of individuele QM-sessie kan dit jouw volgende stap betekenen op de weg van bewustzijnsgroei.

Ik wens je sowieso een mooie reis toe naar de liefde in je hart en je innerlijke wijsheid.

Hartelijke groet,

Inge

info @ channelings.nl (zonder spaties)

www.youtube.com/IngeL

Hercules: “Of met een wijntje op of in jouw aanwezigheid wordt de energie naar een ander punt getrokken waardoor het wel gaat.” Inge: “(Mijn verbazing kon niet groter zijn.) Wat is de overeenkomst van mij met wijn?” Zie: Ontstaan van deze website

Deel deze pagina