Vanaf de eerste lichtavond had ik het gevoel dat ik een reis gemaakt heb. Een reis door het universum, naar de lichtwerelden en terug. (Eric)

 

Reis naar lichtwerelden en terug
Eric: Ik had niet een echt idee waarom ik mij aanmeldde voor de lichtavonden. Ik hoorde op youtube een channeling van jou, Inge. Ik werd daardoor geraakt en heb toen meteen contact met je gezocht om te kijken of ik nog mee kon doen aan de lichtavonden. Dit bleek niet het geval. Maar, blijkbaar had het universum andere plannen, met als gevolg dat ik drie dagen later mijn eerste avond had!

Vanaf dat moment had ik het gevoel dat ik een reis gemaakt heb. Een reis door het universum, naar de lichtwerelden en terug. Samen met jou, onze gidsen, engelen en al wat langs kwam.

Met grote dankbaarheid kijk ik terug naar deze reis. Eigenlijk ben ik nog steeds aan het bijkomen en genieten. Ook heb ik het gevoel dat de reis nog lang niet klaar is. Ik kijk uit naar het vervolg.

Verwijzing naar een andere channeling: ‘Mijn hart riep: “JA” mijn hoofd riep “nee”…… angst. Angst voor het loslaten omdat het voelde alsof ik mezelf losliet….. mezelf kwijt zou raken. Ik begin nu te begrijpen zowel met mijn hoofd alsook met mijn hart dat ik mezelf niet kwijtraak…… maar dat ik mezelf juist terugvind. Zie: 3x Burn out

Terug naar “normale weergave”